LYF is een initiatief van the Female Leadership Foundation

De Female Leadership Foundation(FLF) heeft als doel de kennis en aandacht voor diversiteit en inclusie op het gebied van leiderschap te vergroten met het oog op het meer toekomstbestendig maken van bedrijven en organisaties. We willen een kanteling teweeg brengen in de cultuur rond de groei naar meer vrouwelijk leiderschap. Dit doen we door een omgeving te creëren waar het delen van kennis, ambitie en ervaring op basis van gelijkwaardigheid een betere toekomst tot doel heeft.  Kijk voor meer informatie op de website van FLF. 

De FLF is opgericht door:  

Stella van der Sluis Stella van der Sluis is gepassioneerd bestuurder van succesvolle bedrijven vanuit haar specialisme in hospitality en diversiteit . Zij leidt hotels, sport- en tv-bedrijven naar een hoger niveau door integratie en samenwerking te stimuleren en medewerkers te inspireren.
Stephan Glerum Stephan Glerum was verantwoordelijk voor de gehele organisatie, persbeleid en beveiliging gedurende het bezoek van voormalig President Bill Clinton aan Nederland in 2001, direct na het beëindigen van zijn laatste ambtstermijn. Sindsdien adviseert Stephan verscheidene Raden van Bestuur inzake identiteit- en merkstrategie.

 

 

Wilt u partner worden? Of heeft u vragen over ons initiatief?

Neem dan contact met ons via info@leadyourfuture.nl of via mobiel:

Stella van der Sluis +31 6 52 414445
Stephan Glerum +31 6 53 930033

 

LOCATIE

Female Leadership Foundation
Catharina van Rennesstraat 3
4207 JB Gorinchem
Nederland

PLAN ROUTE
LEERLING? Meld je aan!
REGISTREER