Empowerment en vrouwelijk leiderschap in een veranderende wereld

Lead Your Future vergroot de kansen van een nieuwe generatie jonge vrouwen uit alle lagen van de bevolking. Wij willen dat zij groeien in weerbaarheid en kracht, dat zij gezond leven en de leiding en verantwoordelijkheid nemen over de toekomst. Hun éigen toekomst.

Waarom Lead Your Future?
De wereld verandert in hoog tempo. Onze maatschappij vraagt om vernieuwing, verbinding, empathie en samenwerking. Niet langer zullen de sterksten overleven, maar alleen degenen die het beste kunnen meebewegen. Wij zijn op weg naar een toekomst waar vrouwen een belangrijke rol spelen in het menselijker maken van de samenleving. Met de leiderschapskwaliteiten van ambitieuze vrouwen bevorderen wij diversiteit en inclusie in Nederland.
 
Scholen en bedrijven
Scholen en bedrijven hebben de unieke kans om te participeren in dit initiatief door mee te bouwen aan de kanteling naar girl empowerment en meer vrouwelijk leiderschap. De kloof tussen het onderwijs en het bedrijfsleven wordt zo verkleind. Samen inspireren wij de toekomstbouwers van een succesvolle maatschappij.
 
Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd als leerling? Kijk dan hier voor meer informatie.  

Wilt u meedoen aan dit programma als school of bedrijf, lees dan hier meer informatie. Of neem direct contact met ons op via info@leadyourfuture.nl. 

 

 

Raad van Advies

Lead Your Future wordt bijgestaan door een Raad van Advies. De leden van de RvA hebben ruime ervaring in (vrouwelijk) leiderschap en belang ervan. 

Kay de Gier – Formanek 

Aberkyn inclusive diversity lead en directeur van KAY Diversity and Performance, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vertalen van talent en diversiteit naar zakelijk succes. Kay over haar inzet voor LYF: "Het is mijn doel om de voordelen van diversiteit binnen menselijk kapitaal te ontplooien en de ontwikkeling van leiderschap bij jonge vrouwen past daar perfect bij." 

Kristel Baele

Voorzitter van het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Afbeeldingsresultaat voor diederik laman trip

Diederik Laman Trip

Was tot 2005 Bestuursvoorzitter van ING Nederland. Hij bekleedt sindsdien verschillende functies, zo is hij Lid van Comité Ondernemerschap en Financiering en van het Bestuur NFLI. Ook is hij voorzitter van de adviesraad van Bio kinderrevalidatie en Burgers Zoo.  Over zijn input voor LYF zegt hij: "Dit initiatief spreekt me vooral aan omdat het zich richt op jonge meisjes die geïnspireerd kunnen worden door toonaangevende rolmodellen."

John van der Ent 

Is bestuurslid van het Samsung Business Center en bekleedt meerdere nevenfuncties, zo is hij President Commissaris van Papendal, zit hij in de Advisory board van Babywatcher en van VIM group. Over motivatie voor LYF zegt hij:"Voor de nabije toekomst van mens en organisatie; het wordt door LYF zoveel beter!"

Marcel de Rooij

Oprichter van adviespraktijk “Bon Courage”, voor een nieuwe manier van organiseren en betrokken leiderschap. Daarnaast is hij organisatie- en leiderschapscoach en programmaleider CALLleadershipandlearning. Marcel over zijn inzet voor LYF:
"Ik ben van harte betrokken omdat er dringend behoefte is aan meer vrouwelijk leiderschap, en omdat de ideeen en initiatieven van de Foundation gewoon goed zijn en de maatschappij gaan helpen."