Ga aan de slag met je talent in een Business Shake

Wil jij jouw CV een boost geven terwijl je aan de slag gaat bij bedrijven voor een dag? Dat kan in een Business Shake! 

 

Een business shake duurt één gehele dag, en wij gaan binnen die dag het vraagstuk van het bedrijf oplossen. Het is dus een kans voor jou om te laten zien wat je kan. Maar niet alleen dat, want het is ook gelijk een kans om heel veel te leren.

 

Er bestaat geen bedrijf dat alles 100% op orde heeft. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen vraagstukken. Tijdens een Business Shake zal jij één van deze vraagstukken gaan oplossen! Samen met andere talenten uit onze community en onder begeleiding van een expert ga jij via de 'design thinking' methode naar een oplossing toewerken. 

 

Nu denk je misschien... maar hoe boost dit mijn CV? 

 

Je leert allereerst heel veel nieuwe mensen kennen (aka NETWERKEN!). Zowel de talenten waarmee jij dit samen doet als de mensen van het bedrijf. Deze ervaring kun je ook overal weer gebruiken in je dagelijks leven en op je CV natuurlijk! Dit kan bij een stage zijn, een commissie, een bestuursjaar, je baan na je studie, maar ook voor je privéleven. 

 

Soms heeft het bedrijf zelfs gave projecten via Lead Your Future lopen waardoor je jouw oplossingen ook echt kunt gaan toepassen binnen het bedrijf! 

 

Zo kun je vaarwel zeggen tegen je nutteloze bijbaan, en hallo tegen gerelateerde werkervaring naast je studie!

 

Het leukste is: je hoeft geen bepaalde studie te doen voor de Business Shake. Dit is elke keer weer anders, omdat de vraagstukken van elkaar verschillen. Hierbij zijn inzichten uit verschillende hoeken en je talenten inzetten het belangrijkste.

 

Op onze events pagina vind je altijd de tofste business shakes en masterclasses. Wil je nou super graag meedoen aan zo'n business shake? Zorg dan dat je er snel bij bent, want we hebben maar enkele plekken per event.

 

Zien we jou binnenkort op een van onze business shakes?