Talent event

Datum: 08-03-2021
Tijd: 15:00 - 17:00
Locatie: ONLINE - 8 maart

Top tafel - rolmodellen


Op 8 maart is het International Women´s Day en organiseren wij ons tweede talent event. Helemaal in het teken van een power vrouwen top tafel.

 

Wat gaat er precies gebeuren?
Tijdens het online event zal er een virtuele top tafel zijn waar allerlei inspirerende power vrouwen jou zullen helpen met je journey.

 

Heb je vragen over welke carrière keuze je moet maken? Of hoe je goed kan netwerken? Of misschien ben je wel nieuwsgierig hoe deze power vrouwen het thuis ook allemaal op rolletjes houden? Alles is mogelijk en niets is te gek. 

 

Oke tof, maar hoe werkt het?
Onze zes power vrouwen worden virtueel in break-outs opgedeeld en daar zullen 5 talenten zich bij aansluiten. In de onderstaande link kan je jouw top 4 keuze uit de dames neerzetten. We zullen ervoor zorgen dat je tenminste 1 ronde bij iemand zit uit jouw persoonlijke top 4.

 

Welke power vrouwen zullen er aanwezig zijn?

 

Marguerite Soeteman-Reijnen 

Voorzitster van de Raad van Bestuur van AON Holding

Een echte bosslady. Ze voorzitster van de raad van bestuur van AON Holding. Dat is een BIG DEAL. Ook is ze voorzitster van topvrouwen.nl, een community die zich sterk maakt voor meer vrouwen aan de top in het bedrijfsleven. Als jij de ambitie hebt om door te gaan, daar waar andere stoppen. Als jij jezelf aan die top ziet staan. Zorg dan dat je met Marguerite babbelt. 

Wat kun je van Marguerite leren? 
Hoe je aan de top komt van de zakenwereld als vrouw, hoe je meerdere bedrijven runt, hoe je het zakelijke leven combineert met privé. Enorm waardevol!

 

 

Angelique de Vries – Schipperijn 

CEO van Salesforce Noord Europa

CEO? We call that SHE-E-O. Hoe word je in godsnaam CEO van zo’n grote organisatie en ook nog eens ter verantwoording van NOORD EUROPA. Angelique is de serieuze carrièreladder opgeklommen en wie groots wil worden in zakendoen en sales moet echt met haar aan tafel komen. Gelukkig is dit je KANS!

Wat kun je van Angelique leren? 
Nou, wat niet?  Internationaal zaken doen, internationaal carrière maken, bedrijfskunde en hoe het is om als vrouw zo hoog aan de top te staan. Dit is je kans!
 

 

Rowanda Blijenberg 

CEO van TheTrueTalentTeam en een expert in talentontwikkeling

Deze vrolijke stuiterbal zit vol met energie, haar werk is haar passie en ja… Daar gaan die ogen van glinsteren! Als ondernemer vloog ze jaren lang van klus naar klus, de focus ontbrak en er dienden zich ongekende levels van stress aan. Totdat ze dit bedrijf begon! Haar echte passie, mensen helpen hun talenten te ontdekken en in hun licht te gaan staan. Inspirator much?!

Wat je van Rowanda kan leren? 
Hoe je focus aanbrengt in jouw leven, hoe je jouw talenten ontdekt en wat je met deze talenten kan en natuurlijk, hoe je een succesvol bedrijf opbouwt!

 

 

Tine Dubois 

Custom Success team leader modern work bij Microsoft

Een feministe pur sang. Ze strijd voor gelijke kansen, ook binnen bedrijven voor mannen en vrouwen (thank you TINE!!!). Ze heeft haar hele leven bij grote organisaties gewerkt, daar wilde ze vooral jongeren helpen binnen de organisatie. Een mooie functie maar… toen zag ze deze functie voorbij komen en ze dacht: dit is het! Er was alleen 1 probleem… Ze had NUL ervaring in de techwereld. Niets, noppes, nada. En toch was dit de functie van haar dromen. Onder het motto: "nee heb je, ja kan je krijgen" ging ze ervoor en jawel! She got the job! 

Wat kan je van Tine leren? 
Hoe je jouw angsten achter je laat en vol voor je dromen gaat, hoe je zonder ervaring bij een bedrijf binnenkomt, welke toffe banen techbedrijven hebben die niets met developing te maken hebben en hoe je jezelf in kan zetten voor gelijkheid.

 

 

Megan Bloemsma 

Data scientist en AI specialist bij Microsoft

De vrouw van nulletjes en ééntjes. Je zou verwachten dat dit analytisch wonder een wiskundige opleiding heeft gedaan, maar niets is minder waar! Megan heeft sociale wetenschappen gestudeerd. Hoewel haar hart bij de cijfers lag, schrok het beeld van developer zijn haar af. Ze dacht dat developers dagen lang in een kelder naar een scherm zaten te turen. Tja, dat is niet echt een unicorn en regenbogen, right?!  Uiteindelijk heeft ze toch de omslag weten te maken van wat ze dacht leuk te vinden naar waar haar hart echt ligt. 

Wat je van Megan kan leren? 
Hoe je vind wat je écht leuk vindt, hoe je durft te kiezen voor je dromen en hoe je binnenkomt bij een grote Multinational zoals Microsoft.

 

 

Madeleen Stamm 

Leadership & Carreer coach voor vrouwen 

Toen ze als klein meisje vriendenboekjes invulde stond er altijd ‘juf’ bij de vraag: wat wil je worden als je later groot bent? Toen ze eenmaal groot was, werd reizen haar ding. Bij grote internationale bedrijven werken, leidinggeven, dat was de visie. Ze studeerde dan ook International Business Administration aan de RSM Erasmus Universiteit. Na haar afstuderen ging ze aan de slag en toen… kwam het inzicht. Ze wil jonge ambitieuzelingen helpen. Zonder veel relevante ervaring werd ze carreer coach aan de TU delft. Haar missie werd daar geboren: vrouwen ondersteunen alles uit zichzelf te halen om de carrière van hun dromen waar te maken. 

Wat kun je van Madeleen leren? 
Hoe jij in je kracht kunt gaat staan, hoe je zonder relevante ervaring toch je droombaan krijgt en hoe je jouw stoutste dromen kan waarmaken. 

 

Het zullen interactieve sessies worden met veel ruimte voor netwerken en je persoonlijke vragen, daarom hebben we maar een beperkt aanbod in tickets! Wees er dus snel bij! 

Kan je wel een super persoonlijke sessie met een van onze power vrouwen gebruiken? Deelname is gratis. Klik hier om je in te schrijven: KLIK!