Business college voor talenten

Datum: 22-10-2020
Tijd: 15:00 - 19:00
Locatie: Utrecht, 22 oktober

Business college geven

Als tweede event van 2020 organiseert Lead Your Future een business college. Dit college vindt plaats op donderdag 23 april in Utrecht.

 

Wat is nu eigenlijke een business college?
Dit college wordt georganiseerd door Lead Your Future in nauwe samenwerking met haar talenten en de bedrijven. Tijdens dit event zullen de rolmodellen en de experts van de bedrijven workshops geven aan de talenten, zodat zij kun praktisch cv kunnen opvijzelen en hun tijdlijn in hun profiel weer kunnen verrijken. Deze workshops zijn interactief en zullen maximaal 45 minuten duren. Ook  kun je als talent je  eigen vragen en ideeen voorleggen om te ervaren vanuit welk perspectief de rolmodellen en experts naar jouw vraagstuk kijken. Aansluitend aan de business colleges is er ook een netwerk borrel, zodat je uitgebreid alle deelnemers van dit event nog uitgebreid kunt spreken.

 

Hoe doe ik mee als talent?
Wil je je als talent aanmelden om deze colleges te volgen, laat het dan ons per mail weten via info@leadyourfuture.nl

 

Hoe doe ik mee als bedrijf?
Wilt u zich zelf aanmelden als bedrijf aanmelden als bedrijf aan dit event dan kunt u dit laten weten per mail via info@leadyourfuture.nl. Wij zullen dan graag met u kijken hoe we uw onderwerp goed inpassen in het totale programma

 

Inschrijven kan tot 17 april. Dus wacht niet te lang, want voor dit unieke event is plek voor maximaal 75 mensen. Het programma zal medio maart te vinden zijn op dit platform. Via onze social media kanalen zullen we dit ook kenbaar maken, dus hou deze goed in de gaten.

 

Tot 12 maart!

Hartelijke groeten
Marie-Claire & Stella