iBestuur Congres

Datum: 14-09-2022
Tijd: 09:00 - 18:00
Locatie: Fokker Terminal Den Haag

Woensdag 14 september neemt het iBestuur Congres plaats van de overheid met als thema digitalisering en de menselijke maat. Een bijzondere en innoverende dag waarbij Lead Your Future aanwezig mag zijn en nog leuker 6 talenten mag meenemen. Het is de kans voor jou om mee te denken bij de overheid, jouw visie en denkwijze te delen en een netwerk op te bouwen binnen de overheid. Lees snel verder, want dit wil je niet missen. 👇🏼

 

Toelichting

 

Het jaarlijkse iBestuur Congres is hét congres over digitalisering bij de overheid, speciaal voor bestuurders en beslissers uit de overheid en de IT-sector. Centraal staan de digitale transformatie en de relatie tussen overheid en samenleving. Het congres biedt volop mogelijkheden tot interactie voor zowel de online deelnemer als de deelnemer op locatie.


Ook dit jaar wordt het programma samengesteld door deelnemende overheden en de private partners. Het thema -digitalisering en de menselijke maat- komt uitgebreid aan bod tijdens de plenaire sessie met interessante sprekers. Daarnaast onderzoeken overheid, onderwijs, wetenschap en IT-sector in 30+ break-out sessies de grootste maatschappelijke uitdagingen, zoals duurzaamheid, krapte op de arbeidsmarkt en cybersecurity. Maar ook, welke ethische waarden liggen ten grondslag aan digitalisering? Tijdens het congres gaan we ook op zoek naar digitale oplossingen, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. 

De veranderingen die de digitale transformatie teweegbrengt, zijn zo groot dat een goede samenwerking tussen overheid en markt onmisbaar is. Net als vorig jaar is er een speciale track 'Markt & Overheid', waarin de focus ligt op de relatie tussen overheid en IT-sector.

 

https://www.ibestuurcongres.nl/2022

“Ontmoeten, kennis delen en samenwerken, daar draait het om bij het iBestuur Congres”

Programma:

 

⭐ Kennis maken met de bestuurders van de rijksoverheid
⭐ Gezamenlijk een vraagstuk oplossen waarin digitalisering centraal staat
⭐ Tijdens het oplossen van het vraagstuk zullen bestuurders binnen lopen om vragen te stellen 
⭐ Resultaten pitchen voor bestuurders
⭐ Naast het oplossen van het vraagstuk wordt je ook 1-op-1 gekoppeld aan een bestuurder waarin je samen een break out sessie bezoekt en met elkaar in gesprek gaat
⭐ Borrel met de mogelijkheid om uitgebreid met de bestuurders verder kennis te maken en prangende vragen te stellen!

 

Dit alles natuurlijk onder begeleiding vanuit ons! Lijkt dit je nou onwijs interessant en volg je een IT-opleiding, data-opleiding, bedrijfskundige opleiding, economische opleiding, politicologie of een opleiding in deze richting? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en mail ons (info@leadyourfuture.nl) voor 30/08 met jouw aanmelding! Laat ons in je mail weten waarom we jou zouden moeten meenemen en wat je hoopt te leren op deze dag. 

 

Hopelijk tot snel!