Innovatief netwerkevent X Fe+male Tech Heroes

Datum: 29-06-2023
Tijd: 15:00 - 17:30
Locatie: Conference Center, High Tech Campus Eindhoven

Wij organiseren een innovatief netwerkevent voor leden uit onze community en ambassadeurs van Fe+male Tech Heroes! Een event waarbij we met jou als (toekomstige) technisch of IT-expert in gesprek willen over hoe we jonge vrouwen binnen en buiten onze community kunnen inspireren voor een baan in de Techniek of IT. 

 

We willen graag samen met jullie onderzoeken hoe we Tech en IT bedrijven slimmer kunnen koppelen aan jonge vrouwelijke studenten. Dit om meer gendergelijkheid en diversiteit te realiseren in de Tech wereld. Samen gaan we via de ‘design thinking’ methode naar een oplossing toewerken. Ons programma staat in het teken van elkaar inspireren door samen ideeën te genereren. Dit zullen we op interactieve en inspirerende wijze doen. Alle uitkomsten verwerken we in een whitepaper die je achteraf zult ontvangen.

 

Wat levert het je op als talent?

  • Je leert heel veel nieuwe mensen kennen (aka NETWERKEN)! Zowel met de talenten waarmee jij dit samen doet als met professionals van alle bedrijven
  • Een voorproefje op het bedrijfsleven door een unieke beleving waarin jouw input telt
  • Een ervaring die heel goed staat op je CV en je dagelijks kan gebruiken

 

Wat levert het je op als professional? 

  • De kans om te sparren met de jonge doelgroep en collega’s
  • Je verlaat het event met nieuwe inzichten over generatie Z
  • De opbrengsten van dit event verwerken we als cadeau in een whitepaper, die je meteen kan toepassen in je eigen organisatie

 

Wil je graag meedenken en bijdragen aan het verkleinen van de brug tussen jong vrouwelijk talent en hun toekomst? Meld je dan aan!