Jaar event - Power up your ambition!

Datum: 25-09-2021
Tijd: 11:00 - 17:30
Locatie: Centrale Bibliotheek Rotterdam
JE21 FB banner

Op 25 september geven we hét netwerkevent van het jaar. Speciaal voor jou om een kick ass start te maken aan je carrière. 

 

 

Ben jij ook zo toe aan een dosis inspiratie? Dan zit je bij ons goed! Want tijdens het event zullen er meerdere workshops, panels en keynotes zijn die bruikbare handvatten en waardevolle lessen zullen bieden. Gegeven door verschillende inspirerende rolmodellen waar jij ook een duurzame connectie mee kan maken. 

 

THE TOOLS TO SHAPE YOUR FUTURE

Programma: 

Henk-jan Beltman van Tony's Chocolonely⁠⁠
Tijdens ons event zal Henk Jan Beltman, Chief Chocolate Officer, jullie meenemen op zijn reis hoe hij samen met zijn team vanTony’s Chocolonely, wereldwijd impact maakt met slaafvrije chocolade. Het doel van Tony’s Chocolonely is om slaafvrij de norm te maken in chocolade. Dus niet  alleen hun eigen chocolade slaafvrij, maar alle chocolade wereldwijd. Daarvoor wil hij andere chocolademakers inspireren door te laten zien dat het ook anders kan, en moet.

Zijn grootste droom is een chocoladefabriek te bouwen, waar mensen met hun eigen ogen kunnen zien hoe chocolade gemaakt wordt van boon tot reep, hun eigen chocolade kunnen maken en te informeren over de welstanden in de cacao-industrie. Een heuse choco-experience, met een afsluitend ritje in de achtbaan. En die wens lijkt werkelijkheid te gaan worden…!

Al met genoeg redenen om nu je nu aan te melden en te bedenken wat jij nou graag van Henk Jan zou willen weten.

 

Rowanda Blijenberg 🚀- één op één talent advies.⁠⁠
⁠Rowanda gaat jou helpen hoe je jouw skills/talenten het beste kunt ontdekken en inzitten voor jouw toekomst. Rowanda zal tijdens deze gesprekken gaan focussen op "talent". Het ontdekken van je talent en wat deze dan inhoudt. ⁠Weet jij al wat jouw talent is? Zo niet, don't worry! Rowanda to the rescue!⁠⁠


⁠⁠Madeleen Stamm 🚀- workshop Growth mindset.⁠⁠
Heb jij ook zo’n kritisch stemmetje in je hoofd? En ben je er klaar mee om jezelf daar altijd maar door te laten tegenhouden? In deze workshop ga je aan de slag met het trainen van je “growth mindset”. Want die manier van denken helpt je om om te gaan met die kritische stem, jezelf te blijven uitdagen en minder te balen van jezelf als het een keer misgaat. En dat helpt je natuurlijk om te blijven groeien! ⁠⁠

Manon Bode van RAUW cc 🚀 - workshop LinkedIn lessen.⁠⁠
⁠Personal branding is nog nooit zo belangrijk geweest. Iedereen heeft een personal brand, ook jij. Ook al ben je daar misschien nog niet bewust mee bezig, je hebt er echt één. Je social media kanalen, je werk ervaring, de manier waarop jij jezelf kleedt en gedraagt dragen allemaal bij aan jouw personal brand. ⁠Toekomstige werkgevers kijken hier naar, sterker nog, het is vaak een groot onderdeel van of jij wordt aangenomen of niet. Daarom vinden we het belangrijk jou hiervoor de juiste kennis te bieden. En nu is die kennis er in de vorm van een fantastische workshop van Manon!⁠⁠

 

Suzanne Lahaye - workshop imago styling en presenteren. 
Hoe kleed je jezelf zodat je helemaal jezelf bent en toch gezien kunt worden als het visitekaartje van het bedrijf waar je gaat werken? Dan is het handig als je weet hoe jij jezelf het beste presenteert. Zodat je ‘binnenkant’ en ‘buitenkant’ met elkaar in overeenstemming zijn. Tijdens deze workshop leer je meer over de eerste indruk, lichaamstaal en imago. Ook krijg je inzicht in hoe je jouw unieke zelf laat zien. We gaan in op het effect van kleuren, stoffen en vormen en hoe je daarmee kunt spelen. 

                   

Wies Bratby van Women in Negotiation - workshop onderhandelen. 
Wies zal met ons delen wat de belangrijkste obstakels zijn waarmee vrouwen in hun loopbaan worden geconfronteerd, hen ervan weerhouden de carrièredoelen die ze hebben te bereiken, en de mentaliteitsveranderingen die nodig zijn om die blokkades te overwinnen. Hoe kun je zinvolle loopbaangesprekken voeren met je werkgever, de werkrelatie opbouwen en je in staat stellen je beste werk te doen? Ze zal ook tools delen om je op weg te helpen met het voeren van deze gesprekken morgen!

 

Workshop Money Mindset van Van Lanschot Kempen

 

Panel talk - Carrière ambities en netwerken
Tijdens het panel zullen er verschillende inspirerende vrouwen met elkaar praten over de onderwerpen carrière keuzes en netwerken. Ze delen hierbij hun eigen ervaringen, meningen en adviezen en zullen uitleggen welke keuzes zij in het leven hebben moeten maken. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu zijn, hoe doe je dat?

Met rolmodellen:

Programma line-up

Na afloop loop jij de deur uit met een koffer vol extra kennis en interessante waardevolle netwerkconnecties die jou gaan helpen met het bouwen van jouw droomcarriere. 

 

 

We koppelen, verbinden, motiveren, inspireren en empoweren jou als jong talent om kansen te grijpen en leiding te nemen over jouw eigen toekomst. En dat begint hier.

 

 

Get your ticket!

Ik ben er bij!