๐Ÿš€Lead Your Future Jaarevent - jouw ticket naar young professional worden

Datum: 02-03-2024
Tijd: 10:30 - 17:00
Locatie: Amsterdam

Laten we even een reality check doen. De reis naar een young professional worden is niet makkelijk. Het is in fact een stressvolle periode met veel uitdagingen. De verwachting is dat jij al veel ervaring hebt en genoeg informatie om een goede baan te vinden. Maar lets be honest, zowel de ervaring als informatie heb je gewoon nog niet als student zijnde. Maar don't worry! Wij begrijpen jou en organiseren daarom onze derde editie van het Lead Your Future jaarevent! Zodat jij je goed kan voorbereiden op jouw toekomst ๐Ÿ’ฅ
 

Ontdek workshops die onmisbaar zijn om je carriรจre te starten, je skills te upgraden en ontvang mega waardevolle tips van twee bekende sprekers voor jouw toekomst! Tips not to be missed die nodig zijn voor een succesvolle overgang naar de professionele wereld. 

 

Zo vertelt niemand minder dan Gwen van Poorten je hoe je ambitieus kan zijn, hard kan werken, carriรจre kan maken en tegelijkertijd mentaal en fysiek fit kan blijven. Gwen heeft zich de afgelopen 10 jaar verdiept in self-care en persoonlijke groei nadat ze heel jong een burn-out kreeg. Ze zag dit niet als een belemmering maar juist als een kans om zichzelf beter te leren kennen en vertelt je er alles over!๐Ÿ’ซ

 

Natuurlijk zijn er naast de inspirerende talks ook leerzame en leuke workshops. Benieuwd naar welke workshops wij te bieden hadden?

Workshops jaarevent 2023 (1)

Tijdens ons jaarevent kun je niet alleen workshops en inspirerende talks als voorbereiding op je carriรจre volgen. Je kunt namelijk ook een eerste start maken met de zoektocht naar een (eerste) baan die bij jou past via ๐——๐—˜ ๐—Ÿ๐—˜๐—”๐—— ๐—ฌ๐—ข๐—จ๐—ฅ ๐—™๐—จ๐—ง๐—จ๐—ฅ๐—˜ ๐—•๐—”๐—ก๐—˜๐—ก๐— ๐—”๐—ฅ๐—ž๐—ง! ๐Ÿš€

Nu denk je vast, interessant! Het werkt heel simpel, je hoeft maar 4 stappen te volgen:

  • ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฝ ๐Ÿญ- Koop je ticket! 
  • ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฝ ๐Ÿฎ - Volg de masterclass CV building en krijg tips & tricks, zodat jouw CV straks opvalt bij de bedrijven.
  • ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฝ ๐Ÿฏ - Laat je inspireren door de pitches die 3 bedrijven geven over waarom het interessant is om bij hen te komen werken.
  • Stap 4 - Ga na de pitches met de bedrijven in gesprek middels een speeddate om te kijken of jullie een perfecte match zijn. Ben je wel geรฏnspireerd maar was het toch niet het juiste bedrijf? Dan zorgen wij na afloop dat we een gesprek met je inplannen en helpen wij je alsnog aan een baan!

Wie weet verlaat jij het event wel met een baan!

 

Het begint hier!
Stap binnen en verlaat ons jaarevent met een schat aan kennis en waardevolle netwerkcontacten om jouw droomcarriรจre te verwezenlijken! Na afloop ga jij als student weg met een koffer vol extra kennis, inzichten en waardevolle netwerkconnecties die jou gaan helpen met een succesvolle start als young professional. Aanwezig zijn op ons jaarevent als student biedt voordelen voor een vliegende start van JOUW carriรจre
 

Tickets โ‚ฌ 32,50 p.p. of โ‚ฌ 55,00 voor een duo-ticket (normaal 65 euro!!), inclusief een heerlijke lunch met drankjes en natuurlijk een leuke goodiebag.

YES I WANT TO BE THERE

GET MY TICKET