Hoe maak ik van mijn eerste baan een persoonlijk succes?

Datum: 07-02-2024
Tijd: 16:00 - 18:00
Locatie: HVA amsterdam

FemIT x Lead Your Future
Vrouwen in de IT-sector, dat zie je helaas nog niet vaak. En dat is zonde toch? Bij Lead Your Future vinden we dat ook. Daarom zetten we alles op alles om de technologische wereld wat meer vrouwelijke flair te geven en gelijke kansen te creëren voor vrouwen zoals jij. We willen jullie helpen om je voor te bereiden op je toekomstige carrière, en daarom organiseert Lead Your Future drie masterclasses voor de Hogeschool van Amsterdam & in het speciaal voor FemIT. Voor welke meiden dit interessant is? 

  • Als je een IT-student bent en wat meer gript wilt krijgen op je toekomst en wilt ontdekken hoe je jouw vaardigheden kunt inzetten in de bedrijfswereld.
  • Als je niet in de IT zit, maar wel nieuwsgierig bent naar dit veld en graag connectie maakt met andere meiden die hierin schitteren. Wie weet, misschien wordt jij wel de volgende tech-sheroe!

Het beste nieuws? Deze masterclasses zijn helemaal GRATIS en je mag gerust je vriendinnen meenemen. Benieuwd naar het onderwerp van de eerste van de drie masterclasses? Lees snel verder! 💁‍♀️💻

Masterclass: 'Hoe maak ik van mijn eerste baan een persoonlijk succes?'

Laten we even vooruit kijken in de tijd.. want het moment gaat er straks zijn dat je bent afgestudeerd en het werkleven van start gaat! Spannend, het begin van je carrière. Met je diploma op zak ga je op zoek naar een baan, maar waar moet je beginnen? Wat vind jij eigenlijk belangrijk in een functie? Welke richting wil je op? Hoe werken bedrijven intern? Hoe blijf je jezelf verder ontwikkelen?

 

Je wilt je carrière natuurlijk goed van start gaan en goed voorbereid beginnen. Wij willen je graag helpen door je voor te bereiden op je tijd na je studie en op je misschien wel eerste "officiële" baan! In de masterclass 'Hoe maak ik van mijn eerste baan een persoonlijk succes' leren we je:

  • Hoe bedrijven werken en wat je kunt verwachten
  • Hoe je opgedane kennis vanuit je studie écht kunt toepassen in bedrijven.
  • Hoe je vanuit een eerste baan een carrièrepad in een bedrijf kunt ontwikkelen.
  • Hoe je een eigen netwerk en personal brand kunt bouwen in een bedrijf.
  • Hoe je dynamieken in organisaties kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling en succes.

Wil je voorbereid zijn op je toekomst? Lead Your Future helpt je de kennis te geven, zodat je jezelf kunt versterken als het gaat om je toekomst. 

PS: Je krijgt een certificaat als je alle drie de masterclasses voltooid hebt! Dit kun je gebruiken als jij later gaat solliciteren op een baan. Het staat super op je CV.

 

Ontmoeten we jou op 7 februari in Amsterdam? 🚀💼

Lead Your Future x Femit HVA

Yes I'm there!

Meld je aan!