Workshop employer branding voor bedrijven (online)

Datum: 30-04-2020
Tijd: 14:00 - 17:00
Locatie: Utrecht, donderdag 26 maart

Workshop employer branding voor bedrijven

Weet u nieuw talent makkelijk te vinden?

Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe ze de nieuwe generatie vrouwelijke talenten kunnen vinden en moeten benaderen. Ze zijn erg benieuwd wat hun drijfveren zijn en welke onderwerpen zij belangrijk vinden in het kiezen van een stage of een (eerste) baan.

 

Hoe goed is mijn employer branding?

Veel bedrijven vragen zich dan ook af of hun employer brending dan wel goed genoeg aansluit bij deze nieuwe generatie. Zijn ze eigenlijk wel 21st century proof? Om dit te onderzoeken organiseert Lead Your Future een workshop voor bedrijven die het lef hebben om jonge talenten te vragen wat ze nu eigenlijk echt vinden van de manier waarop zij de talenten te proberen te binden en boeien.

 

Bent u als bedrijf echt nieuwsgierig?

Meldt u dan aan voor deze unieke gelegenheid om vrijblijvend een bindend advies te krijgen van de doelgroep die u graag wil bereiken. Er is plek voor maximaal vier bedrijven, dus wacht niet te lang met aanmelden. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan info@leadyourfuture.nl

 

Wil jij bedrijven adviseren hoe ze jou beter kunnen vinden?

Grijp dan nu je kans en meld je aan door een mail te sturen aan info@leadyourfuture.nl. Er kunnen zich maximaal 16 talenten aanmelden voor deze mooie workshop. Dus laat je stem horen en meld je nu aan per mail.

Tot 27 februari!

Hartelijke groeten

Marie-Claire & Stella