Over ons

Welkom op het Lead Your Future platform! De plek waar jong vrouwelijk talent en rolmodellen uit het bedrijfsleven elkaar drempelloos kunnen vinden! Een plek waar beiden kunnen bouwen aan een (persoonlijk) netwerk om van elkaar te leren en te inspireren.

 

Met dit unieke talentenplatform zetten wij voor jou en andere jonge vrouwen een eerste beweging in gang. Een beweging om het maximale uit je talenten te halen. Talenten waarvan je misschien nog niet eens wist dat je ze had. Iedereen heeft namelijk een talent, maar erachter komen waar dit goed tot z’n recht komt kan soms best lastig zijn. Om welke reden dan ook.

 

Lead Your Future gelooft in de kracht van talentvolle jonge vrouwen. Hierin spelen afkomst, etniciteit, opleiding of studie geen rol. In samenwerking met ons brede netwerk én dat van grote bedrijven en overheden geven wij jou dat extra steuntje in de rug naar de toekomst. Onze ambitie? Het grootste netwerk en platform worden voor jong vrouwelijk talent!

 

Wij, Stella en Marie-Claire, vonden het de hoogste tijd voor een frisse, nieuwe community. We koppelen, verbinden, ondersteunen, organiseren, inspireren en empoweren jou als jong talent om kansen te grijpen en direct ervaring op te doen in het vak waar jij interesse in hebt. 24/7 op één platform. We verleggen grenzen. Denken niet in hokjes. Zijn soms misschien een beetje tegendraads. Maar luisteren altijd naar wat jij écht wilt, nu en straks.

 

Kom maar op met je talent!

Talentenplatform lead your future

Lid worden?

Sign me up!

Interessante links