Over ons

Wij zijn Lead Your Future, een community vol ambitieuze studenten. Dit is de plek waar je moet zijn om ervaringen op te doen om jezelf te ontwikkelen in het werkveld.

 

Iedereen heeft een talent. Soms ben je daar alleen zelf nog niet helemaal achter wat dat talent dan is of hoe je die in kan zetten. Afkomst, etniciteit, opleiding of studie? Boeie. Lead Your Future gelooft in de kracht van talentvolle jonge vrouwelijke studenten.

 

Bedrijven zijn vaak opzoek naar een frisse blik vanuit the next generation, jullie ja, om even uit die oude te vaak gebruikte gedachtegang te komen. Door middel van masterclasses, events, projecten en bijbanen zorgen wij ervoor dat we jouw talenten naar boven halen en versterken. Want geloof het of niet maar die verfrissende talenten zijn hoog nodig in veel bedrijven.

Onze ambitie? Het grootste netwerk worden voor jong vrouwelijk talent! Hoe groter het netwerk hoe meer kans om jullie te verbinden, ondersteunen, inspireren, organiseren maar ook te empoweren. Want hoe zonde zou het zijn als er niet nu al gebruik gemaakt kan worden van jouw talent.

 

Wij verleggen jouw grenzen. Denken niet in hokjes, maar kleuren af en toe wel buiten de lijntjes. Die mensen heb je ook nodig ;) Ben jij klaar om nu is echt jouw talent te gaan ontdekken en gebruiken? kom maar op met je talent!

Lid worden?

Sign me up!
Talentenplatform lead your future