Over ons

Welkom op het Lead Your Future platform. De plek waar jong vrouwelijk talent en rolmodellen uit het bedrijfsleven elkaar drempelloos kunnen vinden! Een plek waar beiden kunnen bouwen aan een (persoonlijk) netwerk om van elkaar te leren en te inspireren.

 

Waarom deelnemen?

Stap vandaag nog als bedrijf in de wereld van jong vrouwelijk talent. Laat weten hoe jij als bedrijf bijdraagt aan de Social Development Goals (SDG's) en durf in klip klare taal te zeggen waarom jullie bedrijf zo inspirerend is voor deze talenten. Help hen bij het opbouwen van een praktisch curriculum door trainingen en workshops te geven, zodat ze ongeacht studiekeuze hun totale palet aan skills kunnen blijven ontwikkelen. Learn your Future noemen we dat!

 

Wat krijgt u er voor terug?

Aangezien de  'War for talent' al lang geleden is gekanteld naar ‘Collaborate with talent!’  is dit uw kans om jonge vrouwelijk talenten in de leeftijd van 15-24 jaar te laten weten dat uw bedrijf bestaat en dat u hen veel te bieden hebt. Lead Your Future is de manier om er achter te komen hoe de creativiteit van jonge vrouwelijke talenten kunnen bijdragen aan het ondernemerschap en nieuwe(maatschappelijke) innovaties binnen uw bedrijf . Wie zegt daar nou nee tegen!

 

Hoe kan ik deelnemen?

Deelnemen is simpel; bepaal de wijze van uw deelname op basis van onderstaande overzicht en stuur een mail naar info@leadyourfuture.nl.  Indien u er niet helemaal uitkomt laat het ons dan even weten op dit e-mailadres. Dan helpen we binnen 1 dag om te zorgen dat u ook het verschil kunt gaan maken.

 

Wat zijn de kosten?

Deelname aan Lead Your Future kan door afsluiting van een jaarabonnement. Dit kan op drie verschillende manieren:

 

Pakket 1: 

De kosten voor het basispakket bedragen € 7.450,- en is als volgt samengesteld:

  1. Uw bedrijfsprofiel aanmaken in het Lead Your Future platform (incl. 2 rolmodellen)
  2. Inzicht in alle deelnemende talenten, bedrijven en rolmodellen
  3. Datareport eigen bedrijf beschikbaar op persoonlijke pagina van uw bedrijf
  4. Extra online publiciteit vanuit Lead Your Future inzake samenwerking*
  5. Bijwonen talent college (door talenten aan bedrijven)
  6. Deelname Business college (door bedrijven aan talenten)

* Gezamenlijke publiciteit via platform, Facebook, Linkedin en Instagram

 

Pakket 2:

Tevens bieden we u de mogelijkheid om bovenstaand abonnement uit te breiden met de Lead Your Future event agenda service. U krijgt dan de mogelijkheid om de events die u samen met Lead Your Future organiseert te plaatsen op ons platform. De hoogte van het dit jaarabonnement (basispakket en extra service), bedraagt dan € 9.450,-.

 

Pakket 3:

Indien u, naast het talent- en business college ook aanvullend deel willen nemen aan ons jaarlijks Lead Your Future event en  het Lead Your Future 21st Century dashboard wil ontvangen dan bedraagt het jaarabonnement € 14.950,-. Dit abonnement bevat alle bovenstaande componenten. 

 

Hebben we u geïnspireerd en wilt u zich graag aanmelden? Laat het ons weten op info@leadyourfuture.nl.

 

Interessante links