Leerlingen

Kom maar op met die toekomst!

Ben jij een ambitieuze leerlinge van mbo, hbo of het voortgezet onderwijs? Neem dan nu jouw toekomst in eigen handen!

Bedrijven zijn op zoek naar vrouwen die goed kunnen samenwerken, die graag nieuwe ontwikkelingen oppakken en open staan voor iedereen, ongeacht geslacht en afkomst. Niet voor niets wordt vaak gezegd dat vrouwen de leiders van de toekomst zijn. 

  • Wil jij jezelf en anderen naar een hoog niveau tillen?
  • Heb jij straks een stageplaats of baan bij een aansprekende, maatschappelijk betrokken werkgever?
  • Wil jij je inzetten voor een gezonde leefstijl en met jouw onderwijskeuzes beter aansluiten op het bedrijfsleven?
  • Wil jij je vrouwelijke managementtalenten ontwikkelen en jouw dromen waarmaken?
  • Heb je doorzettingsvermogen?
  • Meld je dan snel aan, want wij helpen jou letterlijk de leiding te nemen over je toekomst. We helpen je bij de stappen naar het werkende leven en geven je vertrouwen om je doelen te behalen. Maar je moet dan natuurlijk wel weten wat jouw doelen zijn, dus daar gaan we eerst mee aan de slag.

 

Wat is het LYF programma?

Een groep jonge vrouwen krijgt door het LYF-programma zoveel power dat ze daadwerkelijk een verandering te weeg gaan brengen. Je krijgt tijdens dit programma speciaal ontwikkeld door de Erasmus Universiteit Rotterdam- verschillende coachingssessies op het gebied van girl empowerment en zelfbewustzijn
 
Als je meedoet kan je jouw inspiratiedroom realiseren. Je kijkt binnen bij jouw mogelijke toekomstige werkgever en gaat met hen in gesprek. Je leert mensen kennen die je verder helpen. En je krijgt een beter beeld van jezelf: waar ben je goed in en wat is belangrijk om te weten voordat je gaat werken? We creëren een online community waarbij ideeën en uitdagingen gedeeld worden. Zo creëren we een omgeving waar het delen van kennis, ambitie en ervaring op basis van gelijkwaardigheid tot een betere toekomst leidt. Sharing forward noemen we dat. En daar worden we uiteindelijk allemaal beter van.
 
Naast intensieve coaching in jouw eigen groepje op jouw school/studie, organiseren we een groot evenement in Rotterdam met heel interessante gastsprekers en helden op het gebied van girl empowerment. 

 girls future

Wat moet je ervoor doen?

Deelname aan dit programma is gratis. Onze partners, waaronder de overheid, vinden het belangrijk om in jouw toekomst te investeren. Klinkt gaaf, toch? We willen wel heel graag dat je serieus aan dit programma meedoet. De opdrachten kunnen wekelijks wat tijd kosten. In de online community kun je net zoveel tijd besteden als je zelf wilt. 
 

Aanmelden

Je kan je hier aanmelden als je geselecteerd bent door jouw school. Dit doen we om de kwaliteit van het programma te bewaken. Doet jouw school nog niet mee? Of heb je een andere vraag? Mail ons! Je krijgt dan snel een reactie: info@leadyourfuture.nl.
Geselecteerd? Registreer je hier
LETS GO!