Empowerment en vrouwelijk leiderschap in een veranderende wereld

Lead Your Future vergroot de kansen van een nieuwe generatie jonge vrouwen uit alle lagen van de bevolking. Wij willen dat zij groeien in weerbaarheid en kracht, dat zij gezond leven en de leiding en verantwoordelijkheid nemen over de toekomst. Hun éigen toekomst.

Waarom Lead Your Future?
De wereld verandert in hoog tempo. Onze maatschappij vraagt om vernieuwing, verbinding, empathie en samenwerking. Niet langer zullen de sterksten overleven, maar alleen degenen die het beste kunnen meebewegen. Wij zijn op weg naar een toekomst waar vrouwen een belangrijke rol spelen in het menselijker maken van de samenleving. Met de leiderschapskwaliteiten van ambitieuze vrouwen bevorderen wij diversiteit en inclusie in Nederland.
 
Scholen en bedrijven
Scholen en bedrijven hebben de unieke kans om te participeren in dit initiatief door mee te bouwen aan de kanteling naar girl empowerment en meer vrouwelijk leiderschap. De kloof tussen het onderwijs en het bedrijfsleven wordt zo verkleind. Samen inspireren wij de toekomstbouwers van een succesvolle maatschappij.
 
Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd als leerling? Kijk dan hier voor meer informatie.  

Wilt u meedoen aan dit programma als school of bedrijf, lees dan hier meer informatie. Of neem direct contact met ons op via info@leadyourfuture.nl.