Marie-Claire

Alles is mogelijk als je dit echt wil!

Marie-Claire Spencer

Founder Lead Your Future

Bedrijf:
Branche:
Zakelijke en persoonlijke dienstverlening
Leeftijd:
46 jaar (1974)
Socials:

Mijn verhaal

Na wat omzwervingen in een aantal opleidingen ben ik 25 jaar aan de slag gegaan als consultant. Veel jaren bij verschillende bedrijven betrokken geweest om hun dagelijkse vragen om zich zelf beter te organiseren te helpen beantwoorden. Daarnaast veel als IT project-/programmamanager gewerkt zowel bij overheidsinstellingen als het bedrijfsleven. Erg leuk om bij al die klanten het verschil te mogen maken.
Lead Your Future

Lead Your Future

Lead Your Future bouwt, off- en online, aan het grootste jonge vrouwen talentennetwerk van Nederland in 2020!
Mijn bedrijf

Waar draag ik aan bij

Kwalitatief onderwijs
Waardig werk en economische groei
Ongelijkheid verminderen

Mijn talententijdlijn

Vandaag dan eindelijk de lancering van het Lead Your Future platform. Hier hebben we de afgelopen 2 jaar heel hard aan gewerkt samen met al onze talenten, bedrijven en ons zakelijk netwerk. Na vandaag gaan we met zijn allen een nieuwe beweging in gang zetten. Dus talenten en bedrijven.....kom maar op!

Sinds april 2018 ben ik als consultant werkzaam bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijks relaties als programmamanager voor het programma Flexpitality. Dit innovatieve programma is opgezet samen met de verschillende onderdelen van het ministerie te werken aan een nog beter toegang en verblijf in Rijkskantoren voor alle bezoekers. Denk hierbij aan dat we mooie pilots doen met nieuwe technologieën als sensoren, IoT-platformen en het bouwen van dashboards die hieraan moeten bijdragen. Een super leuke uitdaging met mooie resultaten in de samenwerking en veel nieuwe inzichten om dagelijks mee verder te gaan. Nieuwsgierig....kijk dan even op de site.

In 2019 ben ik als programma manager gestart bij de facilitaire dienst van de Belastingdienst om hen te ondersteunen bij de inrichting van portfoliomanagement. Deze afdeling binnen de Belastingdienst is verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening van de Belastingdienst en nog een aantal andere ministeries in Nederland. Met de can-do mentaliteit van alle mensen en de nieuwe aanpak gaan we er samen voor zorgen dat met een heldere focus en integrale samenwerking we mooie resultaten realiseren op een kort cyclische en iteratieve manier.

In de periode 2014 t/m 2017 ben ik werkzaaam geweest als project- en programmamanager bij de IT-afdeling vaan Schiphol. Daar heb ik met een team van IT-experts o.a. een alarmmeldsysteem vervangen en een mooi dashboard gebouwd voor de medewerkers die werken met en aan de nieuwe Security lanes en heb ik meegeholpen een eerste aanzet te maken van een 'Seamless Passenger journey'. Doel hiervan was om de passagiers vanaf thuis zo'n drempelloze en meest prettige ervaring te geven als het gaat om te komen naar de luchthaven t/m hun verblijf op vertrek van de luchthaven. Dus zo weinig mogelijk barrières, super dienstverlening en zoveel mogelijke bewegingsvrijheid met optimale beveiliging op moderne wijze. Fantastische projecten in een fantastische en dynamische omgeving