Stella

If you are the smartest person in the room, you are in the wrong room!

Stella van der Sluis

Founder Lead Your Future

Bedrijf:
Branche:
Zakelijke en persoonlijke dienstverlening
Leeftijd:
52 jaar (1972)
Socials:

Mijn verhaal

Leren tijdens werken doe en deed ik veel liever dan lang studeren. Zo heb ik mijn hele carrière opgebouwd, bij iedere nieuwe functie liep ik in het begin op het randje van mijn kunnen. Daardoor heb ik in korte tijd heel veel kansen gekregen en vooral heel veel geleerd. Er waren vaak veel elementen die ik nog helemaal niet kende maar door het gewoon te doen leerde ik snel. Ik heb natuurlijk ook veel geleerd door fouten te maken, dat hoort er echt bij, hierdoor heb misschien nog wel het meest geleerd. En vandaag de dag leer ik nog steeds. Het bedenken en opzetten van dit platform is ook niet vanzelf gegaan maar de weg om hier te komen is het mooiste wat ik ooit heb gedaan sinds ik werk!!
Lead Your Future

Lead Your Future

Lead Your Future bouwt, off- en online, aan het grootste jonge vrouwen talentennetwerk van Nederland in 2020!
Mijn bedrijf

Waar draag ik aan bij

Kwalitatief onderwijs
Waardig werk en economische groei
Ongelijkheid verminderen

Mijn talententijdlijn

Vier jaar lang voor het eerst directeur van een hotel geweest in Genève, Zwitserland. Wat ik hier vooral geleerd heb is om een team te coachen en te luisteren naar mijn team. Hoe krijg ik het voor elkaar dat we met elkaar een succes maken van ons werk, was mijn grote vraag. Deze fase was niet altijd makkelijk, sterker nog ik vond het soms echt heel lastig om niet persoonlijk betrokken te raken of me thuis af te sluiten van werk!

Mijn eerste baan als leidinggevende in een hotel in Schotland bij een internationaal bedrijf waar ik veel trainingen mocht volgen voor mijn eigen ontwikkeling. Een zeer leerzame periode waar ik geleerd heb hoe het is om in een professioneel team te werken!

6 jaar lang in allerlei verschillende hotels gewerkt in België, Malta en Zwitserland om ervaring op te doen. Ik heb geleerd om heel hard te werken en wie ik later nooit wil zijn als leidinggevende. Daarnaast heb ik veel talen geleerd en natuurlijk ook geleerd hoe je moet aanpassen in andere culturen en landen.

Hotel School afgerond!1 Tijd om echt te gaan ervaren hoe het in de Hospitality werkt.