Talenten

Kom maar op met die toekomst!

Ben jij een ambitieus vrouwelijk talent (15-20 jaar) van vo, mbo of hbo? Neem dan nu jouw toekomst in eigen handen!

Bedrijven zijn op zoek naar vrouwen die goed kunnen samenwerken, die graag nieuwe ontwikkelingen oppakken en openstaan voor iedereen, ongeacht geslacht en afkomst. Niet voor niets wordt vaak gezegd dat vrouwen de leiders van de toekomst zijn. 

  • Wil jij jezelf en anderen naar een hoog niveau tillen?
  • Heb jij straks een stageplaats of baan bij een aansprekende, maatschappelijk betrokken werkgever?
  • Wil jij jouw talenten ontwikkelen en jouw dromen waarmaken?
  • Heb je doorzettingsvermogen?
  • Meld je dan snel aan, want wij helpen jou letterlijk de leiding te nemen over je toekomst. We helpen je bij de stappen naar het werkende leven en geven je vertrouwen om je doelen te behalen. Maar je moet dan natuurlijk wel weten wat jouw doelen zijn, dus daar gaan we eerst mee aan de slag.

 

Wat is het Lead Your Future programma?

Een groep jonge vrouwen krijgt door ons programma zoveel power dat ze daadwerkelijk een verandering te weeg gaan brengen. Je krijgt tijdens dit speciaal ontwikkelde programma verschillende coachingssessies op het gebied van zelfbeeld en zelfbewustzijn. En je leert hoe je je professionele kwaliteiten optimaal inzet en doorontwikkelt. Zodat je klaar bent voor de toekomst! 
 
Op de business inspiration dag bezoek je inspirerende bedrijven, om tot nieuwe inzichten te komen. Je gaat met professionals in gesprek en krijgt de kans om je brandende vragen te stellen. Hoe zijn ze gekomen waar ze zijn? Wat voor opleiding hebben ze gedaan? En wat is er voor nodig om hun baan te scoren?
 
In het talentcollege komt een rolmodel van een gaaf bedrijf naar jouw school toe. Je leert hoe je je talent kunt inzetten om het verschil te maken.
 
Op het Network & Talent Event (NTE) komt alles samen. Een mooie kans om te netwerken en je verder onder te dompelen in de wereld van talent en zelfontwikkeling.
 
 

 girls future

Wat moet je ervoor doen?

Deelname aan dit programma is gratis. Onze partners, waaronder de overheid, vinden het belangrijk om in jouw toekomst te investeren. Klinkt gaaf, toch? We willen wel heel graag dat je serieus aan dit programma meedoet. De totale tijdsbesteding is in totaal 4 schooldagen. Daarnaast kunnen de opdrachten die je doet wekelijks wat tijd kosten. 
 

Aanmelden

Je kan je hier aanmelden als je een inschrijfcode van jouw school hebt gekregen. Doet jouw school nog niet mee? Of heb je een andere vraag? Mail ons! info@leadyourfuture.nl.
Geselecteerd? Registreer je hier
LETS GO!