Partners

Wil je graag grip krijgen op de talenten pipeline van je bedrijf? Je kunt wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen als bedrijf om te onderzoeken wat future talent voor jou kan betekenen.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om in contact te komen met jong vrouwelijk talent? Dit kan op allerlei verschillende manieren!

Projectondersteuning

Heb jij gave projecten lopen waar je de inzichten van next-gen bij kunt gebruiken? Via Lead Your Future kun je deze projecten laten invullen voor een periode van 6 maanden. 

 

Tijdens deze periode begeleiden wij de talenten en leiden wij ze op met de skills die ze nodig hebben om een échte future proof professional te worden!

 

De projecten kunnen variërend in uren en looptijd zijn! Ben je benieuwd hoe zo'n project binnen jouw bedrijf eruit ziet? Neem dan contact met ons op!

Business Shake (pressure cooking sessie)

Dé manier om jullie bedrijfsvraagstukken door vernieuwing op te lossen met jonge ambitieuze talenten. Deze methodiek geeft aan bedrijven de kans om inzicht te krijgen in de kennis, visie en kunde van talenten naast dat de oplossing meteen toepasbaar is in jullie bedrijf. 

 

De talenten van de Lead Your Future community zullen gezamenlijk met jullie team een bedrijfsvraagstuk of idee oplossen. Dit alles onder begeleiding van een senior facilitator die de ervaring van jullie team en de nieuwe kennis, creativiteit en pragmatiek van de jonge talenten op constructieve wijze bij elkaar brengt. 

 

De business shake duurt één gehele dag waarin wij van vraag tot oplossingen gaan. Tijdens deze dag werken de medewerkers en de talenten samen en zo kun jij als bedrijf ook kennis maken met nieuw talent! Hoe zo'n dag eruit ziet? Bekijk onderstaande infographic en krijg een beeld bij de dag!

 

Om de uitkomsten van de Business Shake kracht bij te zetten is het mogelijk om young professionals via de projecten in te zetten om de oplossingen te gaan realiseren voor jullie bedrijf! Een echte win win dus!

Het-Business-Shake-Process-LeadYourFuture

Het Lead Your Future membership

Dé manier om jullie bedrijf in de etalage te zetten! Met het Lead Your Future membership komt jouw bedrijf binnen ons platform te staan, inclusief rolmodellen vanuit jullie bedrijf. Zo kunnen onze talenten op een informele manier in contact komen met jullie bedrijf!

Partneren met Lead Your Future is dan ook manier om 24/7 verbonden te zijn met future talent. Biedt hen samen met ons een helder beeld over hun carrière pad en de uitdagingen die ze daarin tegen zullen komen.

 

Vertel over jouw bedrijf en verzorg masterclasses. Neem deel aan talent events die we organiseren, laat onze community jullie helpen met gave projecten, en maak je als bedrijf kenbaar op ons online talentenplatform.

 

En als je écht durft ga je samen met de talenten uit onze community met de billen bloot tijdens onze Business Shake. Van probleem naar oplossing in 1 dag samen met de skills en frisse blik van NextGen talent! Waarnaar ze in een gaaf project de oplossingen kunnen gaan implementeren voor jullie bedrijf!

 

Interesse gewekt? Neem contact met ons op over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen! Mail naar info@leadyourfuture.nl.

Ik wil jong vrouwelijk talent binnen mijn bedrijf

Neem contact op!