Partners

Scholen en bedrijven: jullie maken het verschil!
Scholen en bedrijven zijn enorm belangrijk voor de persoonlijke en algemene ontwikkeling van jonge vrouwen. Vooral als het gaat om het onderzoeken en ontwikkelen van hun kwaliteiten en talenten. 

Bedrijven kunnen jonge vrouwen helpen en invloed uitoefenen bij het maken van hun profielkeuze door rolmodellen te laten vertellen over hun baan en carrière pad-2

Het is dus van essentieel belang hen goede handvatten te bieden om zichzelf nog beter te leren kennen en te ondervinden wat ze met al hun ambitie kunnen. Een zo’n breed mogelijk perspectief van mogelijkheden schetsen voor de toekomst is dan ook essentieel. Niet alleen voor branches die ze nu aanspreken, maar ook in (niche)branches die ze nog niet kennen. Een uitgelezen kans voor iedereen!  Wie zegt daar nu nee tegen!

 

Rol van scholen bij talentontwikkeling

De onderwijsinstellingen in Nederland zijn een belangrijke speler voor jong vrouwelijk talent. Zij dragen voor een groot deel bij om vrouwen op jongere leeftijd te leren hoe ze de regie kunnen nemen over hun eigen toekomst. Naast onderwijs en het bieden van een klankbord voor hun vragen, zijn ze van extreem groot belang om hen te laten onderzoeken wat hun talenten zijn en hoe ze deze zelf kunnen uitbouwen. 

 

Om scholen hierin te ondersteunen heeft Lead Your Future de ‘Lead Your Talent workshop’ ontwikkeld. Deze workshop ondersteunt de jonge vrouwen bij hun beroepsoriëntatie en levert hun concrete resultaten op, namelijk: 

  • Beeldvorming over hun eigen talent
  • Twee rapporten over hun interesses en talenten
  • Handvat om het gesprek te voeren met hun ouders over haar talent
  • Inspiratie voor het kiezen van een vervolgopleiding
  • Eigen netwerk

Interesse gewekt? Download hier de factsheet of laat ons weten als je wil onderzoeken wat we voor jouw school kunnen betekenen.

 

Rol van bedrijven bij talentontwikkeling

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen als bedrijf om te onderzoeken wat future talent voor jou kan betekenen. Logisch toch om vanaf de middelbare school de rolmodellen van je bedrijf aan jonge talentvolle vrouwen te koppelen. Hierdoor verzilver je de kans om vroegtijdig op hun vizier te komen. Extra handig als je als bedrijf werkzaam bent in branches zoals ICT & techniek, Zorg, Onderwijs, Financiën of logistiek. Dus stap in de wereld van talent! 

LinkedIn berichten-2

Partneren met Lead Your Future is dan ook manier om 24/7 verbonden te zijn met future talent. Biedt hen samen met ons een helder beeld over hun carrière pad en de uitdagingen die ze daarin tegen zullen komen. Vertel over jouw bedrijf en verzorg masterclasses. Neem deel aan talent events die we organiseren en maak je als bedrijf kenbaar op ons online talentenplatform. En als je écht durft ga je samen met de talenten uit onze community met de billen bloot tijdens onze Business Shake. Van probleem naar oplossing in 1 dag samen met de skills en frisse blik van NextGen talent! Geef ze vroegtijdig de kans om voor jouw bedrijf te kiezen! 

 

Interesse gewekt? Neem contact met ons op over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen! Mail naar info@leadyourfuture.nl.

Interessante links