Het effect van open solliciteren ๐Ÿ’ฅ

๐–๐ž๐ž๐ญ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐š๐ฅ ๐ฐ๐š๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐๐ข๐ž ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ญ ๐ ๐š๐š๐ง ๐๐จ๐ž๐ง?
Tijdens je studietijd komt er genoeg op je af. Je bent druk met het maken van al je opdrachten, stage uren afronden, scriptie schrijven, socializen, vrije tijd hebben en dan moet je ook nog eens beslissen wat je wilt gaan doen en werkervaring opbouwen? ๐Ÿ˜ฑ Hoe dan? Het is allemaal veel werk, maar gelukkig zijn wij er om jou te helpen tijdens en na je studie!

 

Bij Lead Your Future kun je namelijk een (bij)baan vinden die bij jouw studie past! Wij zorgen voor een persoonlijke match naar aanleiding van jouw wensen en behoeftes en hierdoor krijg jij jouw โ€˜minimale 3 jaar werkervaringโ€™ op je CV! ๐Ÿ˜‰ En natuurlijk wordt je ook gewoon betaald en begeleiden we je via onze Lead Your Future academy!๐Ÿ’ฐ

 

๐„๐ซ๐ฏ๐š๐ซ๐ข๐ง๐  ๐๐ฅ๐ž๐ฎ๐ง ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฃ๐ฎ๐ง๐ข๐จ๐ซ ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ซ ๐›๐ข๐ฃ ๐Œ๐ž๐๐ฎ๐ฑ

Pleun zocht altijd al naar een (bij)baan met uitdaging, betekenis en overeenkomsten vanuit haar studie, maar tevergeefs. Zij kon helaas geen bijbaan vinden die bij haar studie past. Dit moet toch niet kunnen? Het werkveld is DE plek waar je werkervaring op kan doen en in contact bent met echte professionals. Ervaring die je zeker nodig gaat hebben als je jouw diploma haalt. 

 

Bij Lead Your Future hebben we Pleun geholpen om die (bij)baan te vinden die wel aan haar wensen voldoet. Nu werkt ze namelijk als junior projectleider bij Medux! Benieuwd naar Pleun haar ervaring, lees dan snel verderโ€ฆ๐Ÿ‘€

 

๐Ÿ‘œ ๐–๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐ก๐ž๐› ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐›๐ข๐ฃ๐›๐š๐š๐ง ๐ฏ๐ข๐š ๐‹๐ž๐š๐ ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ ๐…๐ฎ๐ญ๐ฎ๐ซ๐ž ๐ ๐ž๐ค๐จ๐ณ๐ž๐ง?
Ik heb een tijd in winkels gewerkt waar ik de uitdaging en ook het plezier verloor. Het hebben van een bij baan met uitdaging, betekenis en overeenkomsten met mijn opleiding zocht ik maar helaas tevergeefs. Via Lead Your Future lukte het wel om een bijbaan te vinden die aan mijn wensen voldoet. Bij Lead Your Future kwam ik in een warm bad terecht. Je kan al je vragen kwijt en ze zijn bereid stappen extra te zetten om jou zo goed mogelijk te helpen.

 

โœจ Junior projectleider bij Medux:
Pleun gaat de komende maanden de term campus recruitment lading geven. Welke behoeftes leven er nu binnen Medux? Wat voor initiatieven spelen er nu al?

  • Interviewen
  • Veel locaties bezoeken
  • Kijken naar samenwerkingen met voortgezet onderwijs en universiteiten
  • Uiteindelijk: Plan voor campus recruitment!
     

๐Ÿคฉ ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฟ๐˜‚๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐— ๐—ฒ๐—ฑ๐˜‚๐˜…?

Heel eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van Medux. Hierdoor ging ik er met een open houding heen. Ik kwam net zoals bij Lead Your Future ook bij Medux in een warm bad terecht. Iedereen is bereid je te helpen en kennis en informatie te delen.

 

๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ป ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐˜‚๐—ถ๐˜?

Op de dinsdagen ben ik meestal op het hoofdkantoor in Utrecht te vinden. Het fijne is dat je veel mensen met veel kennis om je heen hebt die je eventueel kunnen helpen. Ik ben van 7:30 tot 14:30 op kantoor en werk dan de laatste uurtjes thuis om zo de file te vermijden. Op de vrijdag werk ik vanuit huis. De vrijdagen staan vaak in het teken van afspraken en het maken van nieuwe afspraken.

 

๐Ÿ“š ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ป๐˜‚ ๐˜๐—ผ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜?

Ik heb tot nu toe geleerd hoe ik met een beperkte tijd zo efficiรซnt mogelijk kan werken. Ook leer ik veel over de mogelijkheden die verschillende werkgevers bieden. Campus Recruitment kende ik nog niet, maar is nu niet meer weg te denken.

Wil jij net als Pleun ook een serieuze (bij)baan die bij jouw studie past, je CV uitbreiden en aan de slag met jouw kennis in de praktijk? Via de link doe je een open sollicitatie en dan gaan wij op zoek naar iets passend bij JOUW wensen en behoeftes.  

LinkedIn bijbaan talent