Academy

Van kennis naar Business Skills!

Help…een baan!

Als Lead Your Future weten we als geen ander hoe groot de stap is van studie naar je eerste baan. Zeker als je nog weinig werkervaring hebt. Wij zijn er dan ook om je te helpen om jouw talent en drive in te zetten op de juiste plek. Met onze Lead Your Future Academy en een (bij)baan op maat werken we samen aan de ontwikkeling van jouw Business skills. Dit alles om jouw talent en persoonlijkheid klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

 

Een Shero als hero!

Jouw talent en personal brand maken jou uniek. Dit geldt ook voor jouw drive en ambitie. Dus als jij regie wil nemen over jouw toekomst maken wij van jou een Shero! Wij geloven namelijk in de kracht van jonge vrouwelijke helden. Zij zijn degene die met hun skills en persoonlijkheid het verschil durven maken voor bedrijven en de maatschappij. En met onze Academy versnellen we de ontwikkeling van jouw talenten en geven en leren we je alles over persoonlijke leiderschap.

 

Zelfverzekerd starten in je baan!

De trainingen van de Academy helpen je om zelfverzekerd te kunnen starten in je eerste baan. Je krijgt simpele handvatten en instrumenten die je dagelijks kunt inzetten. We trainen daarnaast je sensoren om de dynamieken in het bedrijf te herkennen en naar je hand te zetten. Ook is er veel ruimte om te leren van andere vrouwen uit de community. Op die manier ga je na iedere training weer met goede energie en slimme tips naar je werk. Learn Your Future noemen we dat!

 

Dé Academy voor Sheroes

In de Lead Your Future Academy zet je jouw opgedane kennis van je studie om in Business skills. We leren je hoe je jouw skills en kennis slim samenbrengt met de jarenlange ervaring en expertise van je collega’s. Op die manier kun je laten zien hoe waardevol jouw bijdrage en rol is bij het implementeren van mooie ideeën in het bedrijf. 

In zes trainingen leer je alles over:

  1. Innovatiemanagement
  2. Design thinking
  3. Projectmanagement
  4. Implementatiemanagement
  5. Communicatie & pitchen
  6. Persoonlijk leiderschap

 

Gebalanceerd onboarden om een Shero te worden

Naast kennis is je persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk. Deze beiden moeten in evenwicht met elkaar groeien. Voor ons bestaat jouw ontwikkeling als young professional dan ook uit vier ingrediënten.

  1. Jouw persoonlijkheid
  2. Jouw unieke talenten
  3. Jouw drive
  4. Jouw kennis

Uit ervaring weten we hoe moeilijk het is om dit alles tegelijk te ontwikkelen. Naast de trainingen van onze Academy krijg je dan ook een eigen Talent Coach. Deze coach is jouw klankbord en sparringpartner. Op deze manier zorgen we ervoor dat we jouw groeipad in een versnelling brengen. We hebben dus alles in huis voor een goede onboarding van jou in het bedrijf. Op die manier groei je snel maar gebalanceerd!

 

Ook een Shero worden?
Wacht dan niet langer en plan gauw een kennismaking met ons in. Dan kunnen we met elkaar kijken hoe we van jou binnenkort een Shero kunnen maken!