Kick-start jouw carrière en doe een open sollicitatie voor een tof project

Solliciteren op een baan is zo 2020... Daarom kun je nu via de Lead Your Future community je carrière kick-starten door een gaaf project te doen bij een bedrijf. Wij willen weten wat jij wil doen en waar jouw talenten liggen! Via een open sollicitatie nemen wij jouw CV mee op pad en zorgen wij voor een perfecte match! 

 

Hoe ziet werken in projecten eruit?

 

Als we het over projecten hebben denk dan aan een project bij bedrijven in jouw werkveld en interessegebied. Daardoor hoef je je tijd niet meer te verspillen aan die bijbaan die je geen relevante ervaring op je CV oplevert. 

 

Je project heeft een duidelijk doel en helder resultaat wat je op moet leveren. Dit doe je samen met medewerkers van het bedrijf, waarnaast je natuurlijk de nodige support krijgt van ons. 

 

Zo hebben we de eerste zes maanden, maandelijks een masterclass waarbij we je skills aanleren die je nodig hebt in het werkveld, zoals hoe je jezelf kunt presenteren als een pro of hoe je efficiënt je project kunt gaan aanvliegen. Zo geef je jouw CV écht een boost!

 

Verder connecten we jou aan andere ambitieuze startende vrouwen in de Lead Your Future Community waardoor je én je netwerk uitbreidt én je ervaring kunt uitwisselen. Zo heb je dus altijd like-minded vrouwen om je heen, waar je natuurlijk ook samen mee naar de toffe events kunt komen. 

 

Nu zul je denken.. Klinkt mooi allemaal, maar zoveel tijd heb ik niet naast mijn studie en bijbaan. Geen probleem! We bieden je gave projecten variërend in uren, online en offline, zodat het goed te combineren is met je opleiding. En die bijbaan, die heb je niet meer nodig want wij betalen je natuurlijk als een echte young professional

 

En wanneer dit project afloopt, kun je natuurlijk altijd kijken of je gewoon lekker aan de slag kunt gaan bij het bedrijf. Mocht je dat willen natuurlijk ;)

 

Als je een sollicitatie doet dat doe je dat in het Lead Your Future CV format! 

 

Ben jij lid van de Lead Your Future community? En ben jij er klaar voor om je carrière te kick-starten en aan de slag te gaan in een tof project? Klik dan hier en start de open sollicitatie!