Personal Leadership: take control of your career

Datum: 24-04-2024
Tijd: 16:00 - 18:00
Locatie: HVA amsterdam

FemIT x Lead Your Future
Vrouwen in de IT-sector, dat zie je helaas nog niet vaak. En dat is zonde toch? Bij Lead Your Future vinden we dat ook. Daarom zetten we alles op alles om de technologische wereld wat meer vrouwelijke flair te geven en gelijke kansen te creëren voor vrouwen zoals jij. We willen jullie helpen om je voor te bereiden op je toekomstige carrière, en daarom organiseert Lead Your Future drie masterclasses voor de Hogeschool van Amsterdam & in het speciaal voor FemIT. Voor welke meiden dit interessant is? 

  • Als je een IT-student bent en wat meer gript wilt krijgen op je toekomst en wilt ontdekken hoe je jouw vaardigheden kunt inzetten in de bedrijfswereld.
  • Als je niet in de IT zit, maar wel nieuwsgierig bent naar dit veld en graag connectie maakt met andere meiden die hierin schitteren. Wie weet, misschien wordt jij wel de volgende tech-sheroe!

Het beste nieuws? Deze masterclasses zijn helemaal GRATIS en je mag gerust je vriendinnen meenemen. Benieuwd naar het onderwerp van de derde masterclasses? Lees snel verder! 💁‍♀️💻

Masterclass 3: Personal Leadership, take control of your career!

Heb jij op dit moment het gevoel alsof je nog niet full control over jouw carrière hebt? Wil jij eindelijk het stuur overnemen om jouw carrière zelf te leiden? Dan is dit het sign from the universe en de kans om controle over je carrière te krijgen.

 

Deze masterclass leert jou wat Personal Leadership is en wat de kenmerken ervan zijn. Hoe je van een fixed mindset kunt overgaan naar een growth mindset. Wat jij kunt doen om mentaal de controle te grijpen en zo vast te houden. 

In detail, dit zijn de dingen die jij kunt leren om jouw future in handen te hebben:

- Persoonlijke leiderschap en de kenmerken hiervan

- Bouwstenen die je nodig hebt voor persoonlijk leiderschap

- Wat een fixed mindset en een growth mindset is

- Hoe je van een fixed mindset naar een growth mindset gaat

 

De kans ligt nu in jouw handen! Wil je leiding over jouw carrière? Houd dan je planning leeg voor 24 april, meld je gratis aan en neem de eerste stap naar jouw leiderschap 🚀💼

3