Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Is inschrijving voor talenten gratis?

Ja, je kunt je gratis inschrijven en dan je persoonlijk profiel en je tijdlijn invullen.

 

Kunnen alle bedrijven mijn talentprofiel zien?

Bedrijven kunnen jouw talentprofiel pas bekijken als ze een abonnement op dit platform hebben. Dan pas kunnen zij ook rolmodellen opvoeren die interessant kunnen zijn voor jou als talent.

 

Hoe kan ik als bedrijf deelnemen aan dit platform?

U kunt een mail sturen naar info@leadyourfuture.nl. Wij zullen u dan van informatie voorzien over de verschillende abonnementen met de bijbehorende services.

 

Hoe kan ik de rolmodellen van ons bedrijf aanmelden op dit platform?

De rolmodellen van uw bedrijf kunnen zich registeren op dit platform, nadat u bij Lead Your Future een abonnement heeft afgesloten.

 

Hoe kan ik als bedrijf meedoen met de evenementen van Lead Your Future?

Binnen het abonnement dat u afsluit zit ook de mogelijkheid om aanwezig te zijn of inhoudelijk bij te dragen aan evenementen die Lead Your Future organiseert. Deze evenementen staan kunt u vinden in de tab 'Evenementen' op deze website. 

 

Wanneer en hoe kan ik mijn eigen evenementen registeren op de Lead Your Future platform?

Indien u, nadat u een abonnement voor dit platform (inclusief bijbehorende evenementen en andere services)  heeft afgesloten  kunt u samen met Lead Your Future een op maat gemaakt evenement organiseren voor uw bedrijf voor de talenten die bij Lead Your Future zijn aangesloten. Deze kosten zijn aanvullend op de kosten van het evenement.  

 

Ik heb problemen met het invullen van mij profiel. Wat moet ik doen?

Kijk eerst of je alle verplichte velden hebt gevuld in je profiel. Kijk ook even of je een foto hebt gebruikt die vierkant is (dan staat je gezicht mooi in het midden van de foto). Je kunt JPEG, PNG als format voor je foto gebruiken. Foto's gemaakt met je mobiele telefoon zijn ook goed bruikbaar. Mocht je andere problemen hebben die je niet opgelost krijgt laat het ons dan weten via de mail info@leadyourfuture.nl.

 

Het lukt niet om een Youtube filmpje toe te voegen aan mijn tijdlijn.

Je kunt alleen filmpjes toevoegen als je een Youtube-account gekoppeld hebt aan je Google-account.